Golden brown western outfit

Hatt: Uppdrag
Tröja: Fort Pinta
Handskar: Startutrustning
Byxor: Moorland
Boots: Uppdrag
 
Träns: Moorland
Sadel: Silvergladebyn
Schabrak: Valedale
Benlindor: Fort Pinta
Manblomma: Jarlaheim
 

Ridstrumpor

Ridstrumporna var något jag väntat spänt på ända sedan vi fick se dem i bilder på uppdateringar och dylikt. Jag hade höga förväntningar, som vanligt, och blev överlycklig när jag såg att de kommit till sso. 'Äntligen!' tänkte jag.
Men tyvärr tycker jag inte att det blev särskilt bra alls. Jag kan förstå att det är svårt att koda ridbyxor och strumpor som olika plagg, särskillt med tanke på att inte hela vaden ska se tjock och konstig ut, men jag blev ändå lite besviken. Detta beror nog främst på att 'strump-byxorna' (ja, det är så jag börjat kalla dem) inte har särskilt tilltalande färgkombinationer, i alla fall inte ännu. De bruna byxorna var ju helt ok, brunt och lite rött funkar ju faktiskt, men de röda med de bruna strumporna? Nej ush, inte alls min smak.
Jag hoppar att det i framtiden kommer mer tilltalande färger, då kommer jag troligtvis att köpa ett par byxor, men tills vidare är det ingenting jag känner att jag vill spendera mina pengar på.
 

Nya dagliga uppdrag och nya kläder!

Hejsan allihopa!
Bygg rykte hos familjen Goldspur för att få tillgång till uppdrag, kläder och tävlingar i denna veckas uppdatering!

Ny dagliga uppdrag:
- Nu är det dags att bygga rykte hos den härliga familjen Goldspur i Skördebygen! Familjen Godspur är inte så svåra att ha och göra med så ditt rykte hos dem kommer att öka snabbt. När ditt rykte går upp ett snäpp kommer du låsa upp nya roliga uppdrag, utmanande tävlingar, läckra kläder och utrustning och en och en annan överraskning!

För att kunna göra uppdragen måste du ha gjort uppdragen där du träffar familjen Goldspur och familjen Sunfield för första gången och hjälpt dem att hitta de försvunna hönsen.
 Bygg rykte hos familjen Goldspur!

Nya kläder:
- En ny butik full av kläder och utrustning av högsta kvalitet har öppnat uppe hos familjen Goldspur. Rid dit och kolla in det senaste modet på Jorvik!
Hur fina är inte dessa ridbyxor?

Hästön:
- Det är nu billigare att skicka iväg din häst till Hästön (gäller både lyx- och budgetvistelse). Baserat på feedback från er spelare har vi sänkt priserna för att skicka din häst till Hästön på semester. Nu kan förhoppningsvis fler hästar få lov att åka iväg och vila upp sig!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 

RSS 2.0